Weerbaar Opvoeden!

Heb jij een kind tussen de 6 en 12 jaar oud? Vind jij het belangrijk dat je kind kan opkomen voor zichzelf? Dat hij terug recht kan staan na een tegenslag? Dat hij niet telkens ontploft wanneer iemand iets zegt of doet dat niet oké is? Wil jij dat jouw kind niet altijd begint te wenen wanneer het huiswerk moet maken? Dat hij toch wat positiever naar zichzelf kan kijken? Dat hij om kan gaan met zijn boosheid? Dat hij eens dag zegt aan zijn oma of opa?...

JA? Dat dacht ik al. Maar misschien heb jij reeds heel veel dingen uitgeprobeerd en toch blijft jouw kind ongelukkig rondlopen! Je kind ontploft nog steeds ondanks al je hulp die jij hem reeds hebt gegeven?... Je kind weerbaar opvoeden gaat niet vanzelf, maar wel door de juiste dingen te doen op het juiste moment.

Daar help ik jou bij. Met mijn workshop of individuele begeleiding gaan we opzoek naar duurzame, effectieve oplossingen.

Aanbod

  • Wil je graag samen met andere ouders aan de slag rond het thema Weerbaar Opvoeden! dan is de workshop iets voor jou!
  • Wil je liever alleen aan de slag dan is de individuele begeleiding iets voor jou!

Gratis Webinar: Weerbaar Opvoeden, hoe doe je dat?

Het gratis Webinar: Weerbaar Opvoeden, hoe doe je dat? gaat 3 keer door!!

- dinsdag 14 december 2021 om 20u

- dinsdag 22 februari 2022 om 19u30

- maandag 2 mei 2022 om 19u30

Meer info en inschrijvingen vind je onderaan deze pagina!

Nieuwe Facebookgroep: Weerbaar Opvoeden!

De groep Weerbaar Opvoeden! is een feit. Deze groep is privé. Heb je opvoedingsvragen? Stel ze dan, blijf er niet mee zitten. Samen zoeken we naar antwoorden. De bedoeling van deze groep is dat we leren van elkaar.

Word jij lid?