Gratis hulp

Mijn missie is om kinderen weerbaarder te maken zodat ze terug stralen en geloven in zichzelf!

Dit doe ik door met hen en hun ouders aan de slag te gaan. Door hen mee te nemen in de wondere wereld van Weerbaar Opvoeden!

Met deze gratis hulp wil ik jou inspireren en informeren over hoe je je kind Weerbaar kunt Opvoeden!

Gratis Webinar: Weerbaar Opvoeden, hoe doe je dat?

Hoe zou je het vinden om tips en informatie te hebben over het Weerbaar Opvoeden van je kind? Om te begrijpen hoe het komt dat dit voor ons ouders niet altijd makkelijk is. Om inzicht te krijgen in je eigen valkuilen en wat de gevolgen zijn voor je kind. En hoe zou je het vinden om handvaten te hebben de weerbaarheid bij je zoon/ dochter te vergroten?

Antwoord op deze, en andere, vragen krijg je tijdens het gratis webinar “WEERBAAR OPVOEDEN! HOE DOE JE DAT?” op donderdag 14 januari om 19u30.

Inschrijven

e-boek 'Opkomen voor jezelf! 5 doe - opdrachten voor 6 tot 12 jarigen.'

Ik heb dit e-book geschreven voor alle 6 tot 12 jarigen en hun ouders:

  • voor hen die nog een duwtje in de rug nodig hebben om op te komen voor zichzelf.

  • voor hen die niet durven opkomen voor zichzelf om hen te laten zien dat iedereen kan en mag opkomen voor zichzelf.

  • voor ouders die snel in paniek raken en denken dat het niet zal lukken.

  • voor kinderen die niet weten hoe ze moeten opkomen voor zichzelf.

Eigenlijk komt het op het volgende neer: in je hele leven moet je opkomen voor jezelf. Je komt altijd mensen tegen die niet zo aardig zijn. Dan is het fijn dat je weet hoe je deze zaken kunt aanpakken.

Aan de hand van achtergrond info en deze 5 doe – opdrachten wil ik zoveel mogelijk 6 tot 12 jarigen inzicht en oefenkansen geven in het opkomen voor zichzelf. Deze doe- opdrachten helpen jullie om jullie zoektocht naar ‘Opkomen voor jezelf’ minder stressvol te laten verlopen. Ouders aan jullie de taak om je kind te blijven motiveren, er te zijn voor hen in dit proces.

De opdrachten kan je kind alleen doen of samen met jou. Ben je 6 – 7 – 8 jaar? Doe deze opdrachten dan samen met je ouders.

Veel leesplezier en succes bij het uitvoeren van deze doe – opdrachten!

Download hier

e-boek 'Opkomen voor jezelf, hoe doe je dat?' 

Dit e-boek is voor alle kids en hun ouders.

Want het komt eigenlijk op het volgende neer: in je hele leven moet je opkomen voor jezelf. Je komt altijd mensen tegen die niet zo aardig zijn. Er zullen altijd dingen mislukken. Dan is het fijn dat je weet hoe je deze zaken kunt aanpakken.

Met dit boek wil ik zoveel mogelijk kinderen handvaten geven. Deze tips en trics helpen jullie om jullie zoektocht naar weerbaarheid minder stressvol te laten verlopen. Ouders aan jullie de taak om je kind te blijven motiveren, er te zijn voor hen in dit proces.

Vraag aan

e-boek 'Straffen en belonen, wat werkt.'

In dit e-boek deel ik mijn ervaring in het omgaan met 'moeilijk gedrag' van kinderen.

Het gedrag van onze kinderen is niet altijd voorspelbaar. We denken dat we weten hoe ze gaan reageren, maar hebben het vaak mis. Soms vallen we compleet uit de lucht. We weten niet waarom ons kind zo boos reageert.

Ieder kind stelt moeilijk gedrag. Wanneer het maar af en toe is, is er niks aan de hand. Je kind had een slechte dag of was gewoon moe.

Wanneer het meerdere keren voor komt, begin je je zorgen te maken. Je wilt dit aanpakken. Je weet niet goed hoe er aan te beginnen. Met dit e-boek raak je al een eind op weg. Je krijgt tips om er mee aan de slag te gaan. Om je te helpen het moeilijk gedrag van je kind in goede banen te leiden.

Vraag aan

Inspiratiemails

Laat je inspireren door mijn maandelijkse mails vol tips en inzichten rond weerbaarheid. De inspiratiemails horen samen bij de videoreeks Weerbaar Opvoeden!

Inschrijven kan

Videoreeks: Weerbaar Opvoeden!

De videoreeks 'Weerbaar Opvoeden!' is een 10-delige videoreeks voor ouders, grootouders... Tijdens de video wordt er een opvoedingsvraag besproken. Jullie krijgen uitleg en tips die je thuis kan uit proberen.

Kijk hier