Gratis hulp

Mijn missie is om kinderen weerbaarder te maken zodat ze terug stralen en geloven in zichzelf!

Dit doe ik door met hen en hun ouders aan de slag te gaan. Door hen mee te nemen in de wondere wereld van Weerbaar Opvoeden!

Met deze gratis hulp wil ik jou inspireren en informeren over hoe je je kind Weerbaar kunt Opvoeden!

Gratis Webinar: Weerbaar Opvoeden, hoe doe je dat?

Hoe zou je het vinden om tips en informatie te hebben over het Weerbaar Opvoeden van je kind? Om te begrijpen hoe het komt dat dit voor ons ouders niet altijd makkelijk is. Om inzicht te krijgen in je eigen valkuilen en wat de gevolgen zijn voor je kind. En hoe zou je het vinden om handvaten te hebben de weerbaarheid bij je zoon/ dochter te vergroten?

Antwoord op deze, en andere, vragen krijg je tijdens het gratis webinar “WEERBAAR OPVOEDEN! HOE DOE JE DAT?”

Het webinar gaat dit jaar 3 keer door:

- dinsdag 14 december 2021 om 20u

- maandag 14 maart 2022 om 19u30

- maandag 2 mei 2022 om 19u30

Inschrijven

De vraag - maar - raak - dag!

Heb je een zoon of dochter tussen de 6 en 12 jaar? En je maakt je grote of kleine zorgen rond zijn/haar weerbaarheid? Stel dan je vraag over WEERBAAR OPVOEDEN. Je mag echt alles vragen. Ja echt waar, ik lieg niet. Je mag mij bestoken met jullie vragen rond het thema WEERBAARHEID. Helemaal gratis en voor niks beantwoord ik die met plezier.

De Vraag - Maar - Raak - Dag gaat 3 keer door!!!  Op dinsdag 2 november 2021, vrijdag 4 maar 2022 en vrijdag 20 mei 2022. Ik ben van 10u - 16u en van 19u - 21u online via Facebook Messenger bereikbaar.

Wat kan je nu aan mij vragen? Enkele voorbeelden

- Hoe help ik mijn kind een positief zelfbeeld te krijgen?

- Ik wil dat mijn kind zijn ruzies zelf oplost, maar hoe kan ik helpen?

- Mijn kind komt niet op voor zichzelf. Hoe kan hij dit leren?

- Wat kan ik doen als mijn kind gepest wordt?

- Hoe ga ik het beste om met de woede uitbarsting van mijn kind?

Deelnemen

e-boek 'Omgaan met stress! (stress - verlagend spel voor 6 - 12 jarigen)'

Ik heb dit e-boek geschreven voor alle 6 tot 12 jarigen en hun ouders:

Omdat jullie kinderen dikwijls geconfronteerd worden met stress. Stress is een normale reactie van ons lichaam op een spannende gebeurtenis. Maar wanneer je te lang en teveel blootgesteld bent aan spanningen dan wordt stress iets negatief. Daardoor komt ons lichaam niet meer tot rust.

Maar stress kunnen we verlagen!!

Aan de hand van achtergrond info en dit stress- verlagend spel, wil ik zoveel mogelijk 6 tot 12 jarigen inzicht en oefenkansen geven in het aanpakken van hun stress. Dit spel zal jullie helpen om minder gestresseerd door het leven te gaan. En wanneer je stress ervaart, weet je beter hoe je die kan verlagen.

De bedoeling van het stress – verlagend spel is om je kind al spelend technieken aan te leren om terug te ontspannen na een stresserende situatie.

Deze oefeningen helpen niet alleen kinderen maar ook jullie ouders kunnen er van genieten. Maak er een leuk familiemoment van.

Vraag aan

e-boek 'Opkomen voor jezelf! 5 doe - opdrachten voor 6 tot 12 jarigen.'

Ik heb dit e-book geschreven voor alle 6 tot 12 jarigen en hun ouders:

Want eigenlijk komt het op het volgende neer: in je hele leven moet je opkomen voor jezelf. Je komt altijd mensen tegen die niet zo aardig zijn. Dan is het fijn dat je weet hoe je deze zaken kunt aanpakken.

Aan de hand van achtergrond info en deze 5 doe – opdrachten wil ik zoveel mogelijk 6 tot 12 jarigen inzicht en oefenkansen geven in het opkomen voor zichzelf. Deze doe- opdrachten helpen jullie om jullie zoektocht naar ‘Opkomen voor jezelf’ minder stressvol te laten verlopen. Ouders aan jullie de taak om je kind te blijven motiveren, er te zijn voor hen in dit proces.

De opdrachten kan je kind alleen doen of samen met jou. Ben je 6 – 7 – 8 jaar? Doe deze opdrachten dan samen met je ouders.

Veel leesplezier en succes bij het uitvoeren van deze doe – opdrachten!

Vraag aan

e-boek 'Opkomen voor jezelf, hoe doe je dat?' 

Dit e-boek is voor alle kids en hun ouders.

Want het komt eigenlijk op het volgende neer: in je hele leven moet je opkomen voor jezelf. Je komt altijd mensen tegen die niet zo aardig zijn. Er zullen altijd dingen mislukken. Dan is het fijn dat je weet hoe je deze zaken kunt aanpakken.

Met dit boek wil ik zoveel mogelijk kinderen handvaten geven. Deze tips en tricks helpen jullie om jullie zoektocht naar weerbaarheid minder stressvol te laten verlopen. Ouders aan jullie de taak om je kind te blijven motiveren, er te zijn voor hen in dit proces.

Vraag aan

e-boek 'Straffen en belonen, wat werkt.'

In dit e-boek deel ik mijn ervaring in het omgaan met 'moeilijk gedrag' van kinderen.

Het gedrag van onze kinderen is niet altijd voorspelbaar. We denken dat we weten hoe ze gaan reageren, maar hebben het vaak mis. Soms vallen we compleet uit de lucht. We weten niet waarom ons kind zo boos reageert.

Ieder kind stelt moeilijk gedrag. Wanneer het maar af en toe is, is er niks aan de hand. Je kind had een slechte dag of was gewoon moe.

Wanneer het meerdere keren voor komt, begin je je zorgen te maken. Je wilt dit aanpakken. Je weet niet goed hoe er aan te beginnen. Met dit e-boek raak je al een eind op weg. Je krijgt tips om er mee aan de slag te gaan. Om je te helpen het moeilijk gedrag van je kind in goede banen te leiden.

Vraag aan

Inspiratiemails

Laat je inspireren door mijn maandelijkse mails vol tips en inzichten rond weerbaarheid. De inspiratiemails horen samen bij de videoreeks Weerbaar Opvoeden!

Inschrijven kan

Videoreeks: Weerbaar Opvoeden!

De videoreeks 'Weerbaar Opvoeden!' is een 10-delige videoreeks voor ouders, grootouders... Tijdens de video wordt er een opvoedingsvraag besproken. Jullie krijgen uitleg en tips die je thuis kan uit proberen.

Kijk hier