Leren leren (12 - 15 jaar)

Dit schooljaar zijn er weer groepslessen. Per trimester één reeks. Je kan ook voor een individuele begeleiding bij mij terecht. Dan krijg je alles op maat en kunnen we je struikelblokken samen aanpakken.

Online aanbod

In deze tijd van corona, krijg je tijd om na te denken over hoe je de jeugd verder op weg kunt helpen wanneer het schoolleven stil valt. Wanneer ze nog meer leerstof alleen moet verwerken. Allemaal goed en wel wanneer studeren geen probleem is. Maar wat doe je als je wel hulp kunt gebruiken, wanneer studeren niet evident voor je is.

Zit jij in het eerste, tweede of derde middelbaar en studeren is en blijft moeilijk. Dan heb ik een online alternatief voor jullie.

We komen 5 keer online samen en ik help je verder bij het studeren.

Gratis try-out!!

Weet je niet zeker of een workshop leren, leren iets is voor jouw tiener. Dan is deze try-out (1ste – 3de middelbaar) misschien wel de oplossing. Kom af en Probeer het uit!!!

Inschrijven is verplicht, zo weet ik hoeveel stoelen ik moet klaar zetten. Inschrijven kan via het contactformulier op de website. Vermeld voor welke try-out je inschrijft.

Deze try-out is gratis en en zal dit jaar nog een paar keer doorgaan in de A. Stainierstraat 1 te Heverlee door.

Workshop

  • Hoe moet je woordjes van Frans studeren?

  • Hoe kan je WO studeren?

  • Mindmappen, tabellen maken, ... helpt dit bij het studeren?

  • Studieplanning

  • Wat is de leerkuil? Hoe komen we eruit?

Aanpak?

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen. We komen samen tot goede ideeën. Leren van en met elkaar staan in deze sessies centraal. We gaan naar huis met (nieuwe) inzichten en praktische tips om aan de slag te gaan.

We bespreken per sessie een aantal hulpmiddelen en proberen die dan ook uit. Het is dus belangrijk om je studiemateriaal mee te brengen.

Individuele coaching

Tarieven

- gratis intake gesprek

- € 300 voor een opstarttraject van 5 sessies

- € 600 voor een vervolgtraject van 10 sessies

- € 125 voor een opstarttraject van 5 sessies (kansentarief)

- € 250 voor een vervolgtraject van 10 sessies